KeskizZ & KeskispazZ

Wat begon met een verjaardagsfuif ‘KeskispazZ’ met enkel vrienden in 2001, resulteerde in maart 2006 in de oprichting van jeugdvereniging ‘KeskizZ’.

Onder de noemer ‘KeskispazZ’, stuifden we de Wemmelse cafés en jeugdlocaties af voor themafeesten of fuiven, altijd met een speciale actie en promotie: Mexican Night in FameX, 70-80-90 in Het Hooghuis, Dr. Retroluv en 80-90-00 in Jeugdhuis Barcode in Zijp en ‘KeskispazZ, the original’ in G.C. de Zandloper.

Een feestje bouwen doet iedereen graag natuurlijk maar met KeskizZ hebben we ook getracht een aantal andere leuke actviteiten op touw te zetten zoals een midzomerevenement met de originele naam ‘Summer Event’, een whiskeyproeverij tijdens de Ierse week van de N.C.R.W. en niet te vergeten de 5 edities van het Cage-voetbaltornooi. Elke jaargang had zijn eigen specifieke karakter: van Olympische straat in het kader van 100 jaar BOIC tot een heus festivaltornooi op het HH festival.

Met de dertig in zicht, maar ook met een karrenvracht vol leuke en onbetaalbare momenten, trok het bestuur eind 2010 een streep onder het project. Aan alle mooie liedjes komt een einde…

 

Comments (0)