Topeditie GP Wemmel opent vernieuwd centrum

De 8e editie van de Grote Prijs Wemmel op 11 mei was een absolute voltreffer. Samen met het mooie weer en de talrijke opkomst zorgde de zeepkisten- en gocartrace meteen voor een kleurrijke en feestelijke opening van het nieuwe centrum.

Om de jeugdverenigingen een duwtje in de rug te geven, hebben we onderstellen voor de zeepkisten aangekocht. In de eerste edities konden we deze gebruiken van JES, maar de levensduur daarvan was beperkt. Daarom hebben we nu ruimte in het budget vrijgemaakt.

Met de zeepkisten- en gocartraces, de kermis, de avondmarkt, kinderanimatie, drank- en eetstanden van Mireille, Jeugdhuis Barcode, ’t Hoekske, traiteur Hilde, de Landelijke Gilde Relegem en de Sint Jozef school was er voor elk wat wils. Samsation zorgde met zijn DJ-set op onnavolgbare wijze voor de klapper op de vuurpijl. Een volksfeest ontpopte zich in Wemmel dorp. Een topprestatie van alle deelnemers en vrijwilligers!

Dat smaakt naar meer…. Op naar 2019!

Zie ook gpwemmel.be en het Nieuwsblad: ‘Zeepkisten maken als eerste vernieuwd centrum onveilig”  en “Zeepkisten en gocarts zoeven door nieuw centrum”