Wie is Wies

  • ° 1 oktober 1981, zoon van Willy en Magda, broer van Joris en Veerle
  • Studies: Master bestuurskunde en publiek management (Hogeschool Gent)
  • Werk: Raadgever Media Vlaams minister voor Cultuur, Media, Jeugd en Brussel Sven Gatz.

Al sinds mijn geboorte woon en leef ik in Wemmel. Eerst in Obberg, daarna in de Andreas Verhasseltstraat en sinds enkele jaren in de Joseph Deschuyffeleerdreef.

Zoals iedereen bracht ik een groot deel van mijn kindertijd door op de schoolbanken, eerst in de gemeentelijke basisschool in de J. Vanden Broeckstraat, later in het Sint-Pieterscollege te Jette.

Speel- en sportplezier beleefde ik naar hartenlust bij de Scouts op het domein van de Mater Dei en op de voetbalterreinen van V.O. (Vlug Op) Wemmel en KVK Wemmel. En niet te vergeten de vele verborgen maar unieke hoekjes van Wemmel, zoals in Beverbos en Overbos, Motte, de velden voor Laarbeekbos en de parken aan de sporthal, de bibliotheek en de residentie en het gemeentehuis.

Na het middelbaar trok ik naar de Hogeschool Gent voor de opleiding ‘bestuurskunde en publiek management’. De deur van mijn studentenkot was nog maar net toe, of ik popelde al van ongeduld om er nieuwe te openen. Van jongs af aan ben ik gehecht aan Wemmel wat ik ook via mijn hobbies en interesses wou vertalen zoals bij Jeugdraad Wemmel, jeugdvereniging KeskizZ en zaalvoetbalclub Daring United Wemmel. Ook buiten de gemeentegrenzen, zoals bij Panathlon Youth en vzw de Rand engageerde ik me voor thema’s die me nauw aan het hart liggen.

Last but not least, beweegt politiek me ook bijzonder, iets waar ik  samen met Lijst Wemmel sinds de verkiezingen in 2012 in de gemeenteraad verder invulling aan geef.

Comments (0)